Toegang

De organisatie is niet aansprakelijk voor het missen van het NK door een positieve testuitslag.

 

Bezoekers

Bezoekers zijn beide wedstrijddagen niet toegestaan op en rond het wedstrijdterrein en de roeibaan. Dit is een harde afspraak die we met de gemeente en veiligheidsregio hebben moeten maken. Indien we merken dat er toch bezoekers rond de roeibaan aanwezig blijven kan dit leiden tot het stilleggen van de wedstrijd of het berispen van de verantwoordelijke vereniging(en).

 

Coaches en verenigingsvertegenwoordigers

Coaches en verenigingsvertegenwoordigers kunnen op vertoon van de juiste toegangskaarten het terrein op ter ondersteuning van de deelnemers. Er wordt een beperkt aantal kaarten verschaft, op basis van het aantal inschrijvingen per vereniging, zie de tabel hieronder. Toegangskaarten gelden per dagdeel en kunnen door de verenigingen naar eigen inzicht worden verdeeld onder coaches en/of verenigingsbestuurders.

 

Toegangskaarten

Alle toegangskaarten zijn afgelopen weekend per post toegestuurd naar de betrokken verenigingen. De bijgestuurde brief bevat meer informatie over ons kaartensysteem.

Kleurcodes toegang:

  • Zaterdagochtend: ROOD
  • Zaterdagmiddag: LICHTBLAUW
  • Zondagochtend: DONKERBLAUW
  • Zondagmiddag: GEEL

 

LET OP:

  • Toegang tot de teststraat is uitsluitend mogelijk op vertoning van de juiste toegangskaart en een geldig ID-bewijs.
  • Op elke toegangskaart is een tijdslot vermeld wanneer u welkom bent in de teststraat. Komt u buiten dit tijdslot om aan, loopt u het risico te moeten wachten op een rustiger moment.
  • Toegang tot het wedstrijdterrein zal uitsluitend worden verleend na het tonen van een negatief testresultaat en een geldig ID-bewijs

Bij aankomst op het wedstrijdterrein ontvangt iedereen een bandje. U bent verplicht deze gedurende uw verblijf te dragen. Wanneer u dit bandje niet draagt, zullen wij u verzoeken het terrein te verlaten.

 

Fraude met toegangskaarten kan worden bestraft met verenigingsbrede uitsluiting van de wedstrijd.

 

Kaarten per vereniging

Studentenverenigingen
Aantal deelnemende ploegen Aantal te verdelen kaarten per dagdeel
0 0
1 1
2-6 2
7+ 3
Algemene verenigingen
Aantal deelnemende ploegen Aantal te verdelen kaarten per dagdeel
0 0
1-4 1
5-8 2
9-12 3
13-16 4