Programma

Laatste bewerking: 21-4-2022  1:00

De Hollandia Roeiwedstrijden / NK Klein 2022 vinden plaats van vrijdag 22 t/m zondag 24 april.

Loting
De loting is bekend!

Let bij het schema op de volgende zaken:

  • NK C- en D-finales: er zijn erg weinig inschrijvingen gedaan in de gevorderdenvelden op zondag. Om ervoor te zorgen dat er genoeg tijd tussen de voorwedstrijden en de finales van de beginnervelden is, zijn de NK C- en D-finales naar het ochtendblok tussen 11:15 en 12:45 verplaatst.
  • Gevorderdenskiffs zaterdag: in het tijdschema voor zaterdag staan nu tussen 12:10 en 14:20 enkele lege blokken. Dit zijn tijdreserveringen voor de voorwedstrijden van de gevorderdenskiffs. In deze velden kan nog ingeschreven worden tot vrijdag 21:00. Deze velden worden daarna direcht geloot.

NK-velden
Voor de NK-velden (m.u.v. de juniorenskiffs) zullen op vrijdagavond timetrials worden verroeid voor plaatsing in de volgende ronden. Juniorenskiffvelden zijn ingedeeld aan de hand van de ranking van de kwalificatieronden die de Bosbaan Voorjaarsregatta gepubliceerd heeft. NK-velden worden gepromoot volgens de NK-indelingsschema’s. Herkansingen en kwartfinales vinden plaats op zaterdagochtend, halve finales op zaterdagmiddag. Op zondag worden voor alle NK-velden de A, B, C en D-finales verroeid.